Artikel Terkini

2 ADUN Johor keluar Bersatu tak beri kesan

2 ADUN Johor keluar Bersatu tak beri kesan
2 ADUN Johor keluar Bersatu tak beri kesan 1

2 ADUN Johor keluar Bersatu tak beri kesan
Ketua Bahagian Bersatu Labis Ahmad Humaizi Uzir berkata, tindakan yang dilakukan kedua-dua bekas ADUN itu juga adalah sekali gus memalukan diri serta penyokong mereka.

PETALING JAYA: Tindakan keluar parti oleh dua bekas ADUN dan Exco dari Bersatu Johor tidak sesekali memberikan sebarang kesan terhadap parti keseluruhannya dan tidak menjejaskan pendokong Perikatan Nasional (PN) serta pengundi.

Ketua Bahagian Bersatu Labis Ahmad Humaizi Uzir berkata, tindakan yang dilakukan kedua-dua bekas ADUn itu juga adalah sekali gus memalukan diri serta penyokong mereka.

“Tindakan mereka untuk keluar dari parti selepas pembubaran Dewan Negeri Johor juga dilihat seperti bersifat politik dendam dan penakut, berkemungkinan sudah mengetahui diri tidak dicalonkan atas kegagalan menunjukkan prestasi yang bagus sebagai ADUN dan Exco Kerajaan Negeri Johor.

“Sebagai ahli parti, saya menzahirkan rasa simpati terhadap nasib penyokong dan pendukung kedua-dua bekas ADUN dan Exco.

2 ADUN Johor keluar Bersatu tak beri kesan 3
Ahmad Humaizi Uzir .

“Saya juga ingin mengambil kesempatan untuk mencabar mereka bertanding pada pilihan raya negeri (PRN) Johor sekiranya yakin pengundi akan mengundi mereka semula,” katanya dalam kenyataan.

Terdahulu Ketua Bersatu Bahagian Tebrau Mazlan Bujang pada Khamis mengumumkan peletakan jawatannya dan keluar daripada Bersatu berkuat kuasa serta-merta.

Exco Pendidikan, Penerangan, Warisan dan Budaya negeri itu berkata, turut sama meletakkan jawatan ialah setiausaha dan 23 ketua cawangan serta ahli jawatankuasa Bersatu Bahagian Tebrau.

Hari ini, penyandang DUN Larkin yang juga bekas Exco Pelaburan, Pembangunan Usahawan, Koperasi dan Sumber Manusia, Mohd Izhar Ahmad, pula mengumumkan keluar Bersatu berkuatkuasa serta-merta.


2 ADUN Johor keluar Bersatu tak beri kesan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list