Infotainment

“Ada Seorang Wanita Hantar Gangguan Sihir Kepada Saya” – Dai Syed

“Ada Seorang Wanita Hantar Gangguan Sihir Kepada Saya” – Dai Syed
“Ada Seorang Wanita Hantar Gangguan Sihir Kepada Saya” – Dai Syed 1

Penyanyi dan pendakwah bebas, Da’i Syed memaklumkan dia kini masih dalam proses berubat dengan beberapa Ustaz di Shah Alam dan Kajang.

Syed atau nama sebenar Syed Shah Iqmal Syed Mohammad Shaiful berkata malas bekerja dan tekanan perasaan adalah antara kesan daripada gangguan sihir yang dialaminya.

Menurut Syed, ada seorang wanita yang menghantar gangguan sihir kepadanya.

Gangguan itu membuatkan saya menjadi tertekan dan malas bekerja. Tak boleh bekerja sebab tak fokus kepala saya jadi serabut.

Bukan itu sahaja, penyanyi lagu Ya Habib itu turut memberitahu bahawa dia turut mengalami kesusahan untuk tidur dan takut untuk berjumpa orang.

Saya jumpa jarum dalam rak baju bilik saya. Ikutkan jarum itu tak pernah ada pun disitu tapi tiba-tiba muncul. Adik saya pun terjumpa duit syiling depan rumah.

Terdahulu, Syed mengakui dia pernah sengaja tidak memandang kamera ketika membuat video dan melakukan sesi Instagram Live (IG LIVE) kerana dinasihatkan kemungkinan boleh disihir atau santau melalui mata ketika melakukan IG Live.

Dai Syed disamakan dengan Wukong


2 minggu lalu

Simpan Jambang, Dai Syed Sedih Disamakan Dengan ‘Wukong’


“Ada Seorang Wanita Hantar Gangguan Sihir Kepada Saya” – Dai Syed 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list