Artikel Terkini

Amelia Henderson tampil moderator di program Temu Anwar

Amelia Henderson tampil moderator di program Temu Anwar
Amelia Henderson tampil moderator di program Temu Anwar 1

PETALING JAYA – Program dialog anak muda bersiri dikenali sebagai Temu Anwar yang bakal berlangsung pada 19 Mac ini menampilkan seorang pelakon cantik sebagai moderator iaitu Amelia Henderson.

Sesi dialog bersama anak muda itu yang akan diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) turut diserikan dengan persembahan istimewa daripada kumpulan Bunkface.

Sebelum ini, Kosmo! melaporkan program Temu Anwar itu akan diadakan bersama dengan program Forum dan Eksposisi Pemerkasaan Anak Muda 2023.

Sesi dialog tersebut adalah khusus bagi memberi peluang kepada sesiapa sahaja terutama anak muda bertanyakan soalan secara terus kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Difahamkan, atur cara bagi program terbabit akan bermula pada pukul 3 petang di Dewan 6 dan 7 di KLCC serta pendaftaran boleh dibuat menerusi laman web temuanwar.com.

Bagi mereka yang telah mendaftar, sila tunggu pengesahan melalui mesej khidmat pesanan ringkas (SMS) atau aplikasi WhatsApp. – KOSMO! ONLINE


Amelia Henderson tampil moderator di program Temu Anwar 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

[sociallocker id=”61266″]download pdf 600x175[/sociallocker]


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

See also  Doktor ATM kongsi pengalaman bantu mangsa gempa bumi