Infotainment

DSV Yakin Iqbal Tak Dapat Cari Pengganti Sepertinya

DSV Yakin Iqbal Tak Dapat Cari Pengganti Sepertinya
DSV Yakin Iqbal Tak Dapat Cari Pengganti Sepertinya 1

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan apabila usahawan sensasi Ahmad Iqbal Zulkifli membawa diri ke Indonesia dan mungkin akan menetap di sana.

Iqbal juga berharap dia dapat bertemu kebahagiaan di negara seberang itu serta bertemu orang yang dapat menyembuhkan luka di hati.

BACA: Iqbal Zulkifli Nak Kenal Rossa Dengan Lebih Dalam

Bagaimanapun, bekas kekasihnya iaitu Datuk Seri Vida mempersoalkan kemampuan Iqbal untuk mencari pengganti lebih-lebih lagi wanita sepertinya.

“Kata dia nak cari penganti di Indonesia, tapi boleh ke nak cari penganti macam aku? Saya rupawan dan genit-genit manja. Kau mampu nak cari pengganti seperti aku? tidak sekali-kali! Sekarang saya enjoy dengan kehidupan saya,” katanya.

Dalam pada itu, Vida berkata dia kini tidak lagi berhubung lagi dengan Iqbal selepas bekas pembantu peribadinya itu mengatakan tidak mahu lagi meneruskan hubungan.

Terdahulu, Iqbal berkata dia kini cuba untuk mendekati dan mahu mengenali Rossa dengan lebih dalam. Iqbal berkata Rossa seorang yang lemah lembut, sopan, tidak gedik mahupun bising.


DSV Yakin Iqbal Tak Dapat Cari Pengganti Sepertinya 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list