Infotainment

Emma Maembong Mengaku Masih Berkawan Dengan Bekas Kekasih

Emma Maembong Mengaku Masih Berkawan Dengan Bekas Kekasih
Emma Maembong Mengaku Masih Berkawan Dengan Bekas Kekasih 1

Tidak dinafikan bukan mudah untuk mengekalkan hubungan baik dengan bekas kekasih, namun lain pula dengan pelakon Emma Maembong yang tiada masalah untuk kekal berkawan.

Menerusi satu perkongsian di Insta Story, Emma berkata ia bukan satu kesalahan untuk berbaik dengan bekas kekasih yang sebelum ini pernah berada dalam hidupnya dan serba serbi tahu tentang apa yang disukainya.

BACA: Kongsi Foto Bersama Emma Maembong & Suami, Netizen Puji Zizan Razak

“Ya, saya mengaku masih berkawan dengan bekas teman lelaki. Bagi saya, pada awal ketika baru berpisah memang normal jika wujud perasaan benci dan marah tetapi jika difikirkan semula, dia salah seorang yang pernah kita kenali dalam hidup.

“Dia mengetahui serba-serbi tentang diri kita seperti suka makan apa dan juga yang pernah ambil hati kita tetapi sayangnya dia tetap bukan jodoh kita,” katanya.

Menjawab soalan daripada netizen bagaimana cara untuk terus berkawan dengan bekas kekasih, Emma berpendapat tidak perlu bermusuh dengan individu yang pernah dianggap lebih daripada seorang kawan.

Emma Maembong Mengaku Masih Berkawan Dengan Bekas Kekasih 2

“Bukankah lebih seronok ada seorang sahabat yang sudah tahu mengenai diri kita dan masih lagi berkawan. Mungkin dia tahu bagaimana untuk tenangkan kita.

“Pada awal dulu memang rasa geram sangat tetapi lama-kelamaan perlu sedar dia bukan jodoh kita. Tidak salah jika hendak berbaik dengan seseorang yang pernah jadi sebahagian daripada hidup dan tercatit dalam sejarah buku hidup kita,” ujarnya.


Emma Maembong Mengaku Masih Berkawan Dengan Bekas Kekasih 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list