Infotainment

Isteri Shuk Akui Seksa Digantung Tak Bertali

Isteri Shuk Akui Seksa Digantung Tak Bertali
Isteri Shuk Akui Seksa Digantung Tak Bertali 1

Nampaknya rumah tangga pelawak Shuk Sahar seperti tiada penyelesaian apabila sebelum ini isterinya, Rossa Serra memuat naik perkongsian di Insta Story mengenai suaminya.

Terbaru, Serra mengakui seolah digantung tak bertali oleh suaminya yang didakwa sibuk bercinta sehingga sukar untuk memberikan kerjasama.

BACA: Skandal Dedah Tidur Bersama Shuk Selama Sebulan?

Serra turut meminta supaya memudahkan urusan serta tidak menyiksa kehidupan orang lain sedangkan boleh sahaja dating ke sana ke sini.

Isteri Shuk Akui Seksa Digantung Tak Bertali 2

“Boleh sibuk bercinta sana sini. Tapi tolonglah bagi kerjasama. Mudahkan urusan orang. Jangan lah siksa hidup orang lagi sementara kamu ke sana sini dating. Bila tanya nda (tidak) mengaku. Menyiksa ba (ya) namanya. Kena gantung tanpa tali,” tulisnya.

Menerusi satu perkongsian lain, Serra turut meminta orang ramai memaklumkan kepadnya dengan menghantar gambar atau video kepadanya sekiranya ternampak ‘individu’ dimaksudkan dimana-mana.

Isteri Shuk Akui Seksa Digantung Tak Bertali 3

“Aku bagi kerjasama sampai esok (hari ni). Kalau mungkir janji siap. Pegang janji okay. Kat Ipoh katanya, tak pasti lah. Siapa ternampak boleh la DM saya gambar dan video ya. Terima kasih semua. Kalau nampak kat tempat lain pun boleh beritahu ya,” tulisnya lagi.

Sementara itu, Serra turut berkongsikan mesej daripada seorang netizen yang berpendapat bahawa Shuk didakwa mungkin sudah terkena buatan orang.

Serra juga mengakui ramai yang mengatakan perkara sama kepadanya. Netizen itu mendakwa mungkin Shuk sudah terkena melalui makanan.

Isteri Shuk Akui Seksa Digantung Tak Bertali 4

Awal November, Serra mendedahkan sudah sebulan tidak tinggal sebumbung dengan suaminya dan kini dalam proses untuk failkan cerai selepas lima tahun berdepan konflik rumah tangga.


Isteri Shuk Akui Seksa Digantung Tak Bertali 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list