Infotainment

Kamal Adli, Uqasha Senrose Sudah Sebulan Bergelar Suami Isteri

Kamal Adli, Uqasha Senrose Sudah Sebulan Bergelar Suami Isteri
Kamal Adli, Uqasha Senrose Sudah Sebulan Bergelar Suami Isteri 1

Teka-teki perkahwinan pasangan selebriti Uqasha Senrose dan Kamal Adli akhirnya terjawab apabila mereka mengesahkan sudah pun selamat disatukan dalam satu majlis tertutup pada 5 November lalu.

Dalam majlis bertemakan taman itu, Kamal menyerahkan wang tunai RM22.50 sebagai mas kahwin. Uqasha menerima tujuh dulang hantaran berbalas tujuh daripada pihak lelaki.

BACA:  Uqasha Senrose, Kamal Adli Nikah Sabtu Ini?

Difahamkan, majlis bahagia pasangan itu dihadiri hampir 100 tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga dan kenalan rapat kedua-dua mempelai.

Pasangan mengenakan persalinan rekaan Shanell Harun untuk majlis akad nikah dan tampil dengan busana tradisional kain songket berona biru hasil rekaan pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini.

Terdahulu, Kamal dan Uqasha mengikat tali pertunangan pada 4 April lalu sebelum merancang bagi mengadakan tiga majlis resepsi di sebuah pusat peranginan tanah tinggi terkenal.


Kamal Adli, Uqasha Senrose Sudah Sebulan Bergelar Suami Isteri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list