Infotainment

Lapan Hari Jalani Rawatan & Kuarantin Di Hospital, Intan Ladyana Sudah Pulang Ke Rumah

Lapan Hari Jalani Rawatan & Kuarantin Di Hospital, Intan Ladyana Sudah Pulang Ke Rumah

Kini Trending

Selepas lapan hari menjalani rawatan dan kuarantin akibat dijangkiti Covid-19 di Hospital Sungai Buloh, pelakon Intan Ladyana akhirnya dibenarkan pulang ke rumah.

Intan yang kini sedang hamil bersyukur kerana kesihatannya kembali pulih, namun masih perlu berehat selama beberapa hari sebelum kembali menjalani kehidupan seperti normal.

Assalamualaikum. Alhamdulillah, saya kini berada di rumah. Sambung berehat untuk beberapa hari lagi. Saya ingin mengucapkan terima kasih atas doa dan ucapan cepat sembuh. Saya memohon maaf kerana tidak dapat membalas mesej kepada setiap seorang secara individu.

Menurut Intan, pihak hospital telah memberi kebenaran buat dirinya untuk pulang ke rumah. Namun begitu, dia terpaksa sambung rehat untuk beberapa hari lagi sebelum menjalani kehidupan seperti biasa.

Saya mahu mengambil peluang ini untuk mengucapkan selamat tahun baru. Semoga kita semua diberi kesihatan yang baik, kebahagiaan hidup dan jauh daripada segala malapetaka dan bencana. Amin,

Pelakon filem Adnan Sempit itu turut berterima kasih kepada semua pihak yang mendoakan kesihatannya dan bayi di dalam kandungan. Intan sempat berkongsi sekeping foto bersama suaminya, Harris Alif dalam Instagramnya sebentar tadi. Selain Intan, Harris Alif turut disahkan positif Covid-19. Harris telah menjalani kuarantin kendiri di rumah.

Sumber: Intan LadyanaThe following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad

I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

Latest posts by Amirul Asraf (see all)kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list