Artikel Terkini

Lelaki tengking staf McD tampil mohon maaf, akui emosi ketika ‘drive-thru’

Lelaki tengking staf McD tampil mohon maaf, akui emosi ketika ‘drive-thru’
Lelaki tengking staf McD tampil mohon maaf, akui emosi ketika 'drive-thru' 1

Pelanggan lelaki yang menengking seorang pekerja di kaunter ‘drive-thru’ restoran McDonald’s (McD) tampil memohon maaf selepas video dirakam olehnya sendiri menjadi tular di media sosial.

Menurut lelaki itu, dia mengakui kesalahan tersebut kerana terlalu mengikut emosi sehingga disifatkan kurang ajar oleh netizen selepas kurang berpuas hati dengan layanan pekerja berkenaan.

“Saya telah menghubungi pekerja dan pengurus di restoran itu bagi menyatakan kekesalan terhadap kelakukan saya yang telah tular di Twitter.
“Saya berjanji tidak akan mengulangi kesalahan sama di masa akan datang. Saya juga mengakui bahawa saya terlalu mengikut emosi ketika kejadian tersebut,” tulisnya menerusi kenyataan berbentuk video di saluran YouTube.

Tambah lelaki berkenaan, dia juga memohon maaf kerana tidak tampil membuat video secara lisan disebabkan bimbang sekiranya orang ramai memberikan kata-kata negatif terhadap fizikalnya.

“Saya bimbang akan wujud ‘body shaming’ terhadap saya yang akan menganggu emosi dan kesihatan saya,” ujarnya.

Terdahulu, difahamkan dia menjadi berang selepas pekerja tersebut sekali lagi bertanya mengenai jumlah ketulan ayam goreng yang ingin dibeli sekali gus didakwa meninggikan suara.

“Cepatlah! Terhegeh-hegeh. Sorry-sorry, tak payah sorrylah! Dah salah tu, salah la. Aku tengah ‘panas’ ni,” tengking lelaki terbabit meskipun pekerja itu memohon maaf.

Sumber: YouTube , Twitter


Lelaki tengking staf McD tampil mohon maaf, akui emosi ketika 'drive-thru' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list