Infotainment

Pengunjung Terkejut Bentang Tikar Di Pantai Port Dickson Kena Bayar RM5, Ini Pula Reaksi Netizen

Pengunjung Terkejut Bentang Tikar Di Pantai Port Dickson Kena Bayar RM5, Ini Pula Reaksi Netizen
Pengunjung Terkejut Bentang Tikar Di Pantai Port Dickson Kena Bayar RM5, Ini Pula Reaksi Netizen 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Port Dickson merupakan antara lokasi pelancongan terkenal dalam kalangan rakyat Malaysia. Sebelum ini, isu khemah di sepanjang pantai Teluk Kemang telah membuatkan pengunjung berasa semak.

Artikel Berkaitan:

Terbaharu, seorang pengguna Facebook telah mendakwa dirinya dikenakan caj sebanyak RM5 apabila letak tikar dan duduk di kawasan kaki lima dalam satu perkongsian yang telah dikongsikan kembali pengguna media sosial lain.

β€œSekarang ni pergi Port Dickson semua kena bayar eh? Smart betul! Bukannya (kami) duduk dekat tapak perkhemahan itu pun.” luahan pengguna Facebook tersebut.

Luahan perasaan pengguna Facebook itu telah meraih perhatian orang ramai dan rata-rata netizen mendesak pihak berkuasa untuk memantau serta mengambil tindakan terhadap isu ini yang dilihat mengambil kesempatan kepada pengunjung.

Malah, rata-rata netizen turut menzahirkan rasa marah mereka kerana ada pihak yang tidak bertanggungjawab sanggup mengenakan caj seperti ini. Bukan itu sahaja, ada juga netizen mengatakan mereka pernah berdepan dengan situasi yang sama ketika berkunjung ke sana dan tidak boleh membentangkan tikar sendiri serta perlu menyewa di sana.

See also  Majlis akad nikah dikawal ketat, Bunga Citra Lestari kini bergelar isteri Tiko Aryawardhana

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘1041937705985880’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘445370815656192’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

Pengunjung Terkejut Bentang Tikar Di Pantai Port Dickson Kena Bayar RM5, Ini Pula Reaksi Netizen 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

[sociallocker id=”61266″]download pdf 600x175[/sociallocker]


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo