Infotainment

Putus Cinta Dengan Ismail Izzani, Shalma Eliana Akui Ada Ramai Lelaki Cuba Dekati

Putus Cinta Dengan Ismail Izzani, Shalma Eliana Akui Ada Ramai Lelaki Cuba Dekati
Putus Cinta Dengan Ismail Izzani, Shalma Eliana Akui Ada Ramai Lelaki Cuba Dekati 1

Penyanyi dan juga pelakon, Shalma Eliana mengakui dirinya ada didekati beberapa lelaki semenjak dia dan penyanyi Ismail Izzani mengambil keputusan untuk memutuskan hubungan percintaan yang terjalin antara mereka pada bulan lalu.

Shalma walau bagaimanapun memaklumkan bahawa dia tidak mempunyai masa untuk menjalinkan sebarang hubungan cinta dan hanya mahu fokus pada diri sendiri.

Jelasnya lagi, dia kini selesa dengan keadaan sekarang dan ingin menumpukan perhatian pada soal karier dan kerjaya yang semakin meningkat naik.

Jujurnya, ada saja yang DM menyatakan hasrat ingin berkenalan. Tetapi, saya anggap ia sebagai hubungan biasa-biasa sahaja. Saya selesa dan gembira begini (hidup solo).

Kata Shalma yang lebih mesra disapa sebagai Yana ini, hubungannya bersama bekas kekasih, Ismail berada dalam keadaan baik dan dia tidak menyimpan sebarang dendam terhadap penyanyi itu.

Perkembangan lain, Shalma kini muncul dengan single terbaru berjudul Your Loss dan baru sahaja melancarkan lagu tersebut secara rasmi di Ibu Kota, semalam.

Terdahulu, Ismail Izzani mengumumkan bahawa hubungan cintanya bersama Shalma telah berakhir sekitar awal November yang lalu.

Ujar Ismail, mereka berdua kini sudah membawa haluan hidup sendiri dan memilih untuk fokus dalam bidang seni masing-masing.

Shalma Eliana


3 minggu lalu

“Saya Boleh Bagi Peluang Tapi Kalau Dah Curang Lebih Daripada Sekali..” – Shalma Eliana


Putus Cinta Dengan Ismail Izzani, Shalma Eliana Akui Ada Ramai Lelaki Cuba Dekati 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list