Infotainment

“Saya Rela Diceraikan Kalau Dia Nak Kahwin Lain”

“Saya Rela Diceraikan Kalau Dia Nak Kahwin Lain”
“Saya Rela Diceraikan Kalau Dia Nak Kahwin Lain” 1

Pelakon Ezzaty Abdullah menegaskan dia sememangnya menolak secara keras poligami dan lebih rela diceraikan daripada hidup bermadu.

Menerusi satu temubual Pa&Ma, Ezzaty berkata dia bukan seorang yang kuat malah pernah memberitahu suaminya, Azwan Kombos berterus terang jika ada wanita lain.

BACA: Ezzaty Abdullah Selamat Bersalin Anak Kedua

@pama.my

Tak semua wanita kuat untuk bermadu. Nak menyondol tu pikir-pikir dulu. #fyp #fyp? #bermadu #bermadu #penyondollakiorang #penyondolrumahtanggaorang

? original sound – Pa&Ma – Pa&Ma

“Saya memang tolak poligami. Kalau cari nama saya, ada artikel tulis Ezzaty rela diceraikan daripada hidup bermadu. Itu memang betul. Artikel itu saya okay sebab saya memang nak. 

“Sebab saya nak orang tahu bahawa saya tolak sekeras-kerasnya poligami. Saya minta maaf. Saya tahu diri saya macam mana dan saya tak kuat.

“Saya tak kuat untuk terima. Saya rela diceraikan kalau dia nak kahwin lain. Saya selalu cakap dekat dia, kalau awak ada orang lain bagitahu saya. Saya tak nak kacau, yang penting anak-anak dengan saya,” katanya.

Meluahkan rasa syukur tidak pernah duji lagi dengan gangguan orang ketiga. Malah, Ezzaty turut meminta buat wanita diluar sana supaya turut menjaga hati sesama wanita.

“Kita tak tahu masa depan kita macam mana. Alhamdulillah, sekarang ni tak ada lagi kes penyondol. Saya terkejut dapat tahu ada group penyondol yang akan sokong geng penyondol di Malaysia. 

“Mereka tahu tak maksud penyondol itu apa? Kalau betul suka suami orang, kenapa korang tak berbaik dengan isteri pertama. Kadang-kadang hati seorang perempuan ni boleh lembut. 

“Daripada dia tak tahu boleh terima bermadu ke tak. Kalau berbaik dengan dia, mungkin dia terbuka hati. Kita wanita kena jaga hati wanita lain,” katanya.

See also  Macam Mana Nak Kenal Geng “Acah-acah Jutawan” VS Golongan Kaya, Perunding Kewangan Bertauliah Senaraikan

Untuk rekod, Ezzaty mendirikan rumah tangga dengan Azwan pada 2016. Pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata, Haru, Dalia dan Ahmet.


“Saya Rela Diceraikan Kalau Dia Nak Kahwin Lain” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

[sociallocker id=”61266″]download pdf 600x175[/sociallocker]


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo