Artikel Terkini

“Semua dah terjawab. Saya tak gila harta & tak fitnah sesiapa” -Balu Abam Bocey

“Semua dah terjawab. Saya tak gila harta & tak fitnah sesiapa” -Balu Abam Bocey
"Semua dah terjawab. Saya tak gila harta & tak fitnah sesiapa" -Balu Abam Bocey 1

Selepas menang kes saman fitnah yang difailkan terhadap adik iparnya, Ali Puteh, balu kepada allahyarham Abam Bocey, Nor Hidayah Mohd Ali akhirnya menarik nafas lega susulan segala kemelut yang melanda akhirnya temui jalan penghujung.

Difahamkan Hidayah telah melakukan sujud syukur diluar mahkamah dan menyempurnakan hajat untuk menyedekahkan buah-buahan ke  di Surau Nurul Iman.

Ramai yang menzahirkan rasa syukur diatas kemenangannya dalam kes tersebut sehingga adik iparnya perlu membayar RM60,000 menerusi tuntutan tempoh hari.

Dalam perkongsian terbaru wanita berkenaan di Instagram, dia telah mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada tuan hakim yang bertugas tempoh hari kerana membersihkan namanya dari sebarang fitnah.

 

"Semua dah terjawab. Saya tak gila harta & tak fitnah sesiapa" -Balu Abam Bocey 2

Dalam Insta Story yang dibuat oleh Hidayah lagi, dia menegaskan yang dia sama sekali bukan insan yang gilakan harta dan tidak ada menfitnah sesiapa. Dia juga bersyukur kerana Allah S.W.T telah mendengar doa orang-orang yang benar.

“Allahamdulillah, semua sudah terjawab. Terima kasih tuan hakim bersihkan nama saya. Saya tidak gila harta dan tidak fitnah sesiapa. Allah bersama orang yang benar-benar belaka. Doa-doa orang teraniya Allah makbulkan,” tulisnya.

Terdahulu, kemelut antara Nor Hidayah dan Ali bermula sejak dua tahun lalu apabila kedua-dua belah pihak saling memfailkan saman berhubung harta membabitkan peninggalan Allahyarham Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan.

 

Sumber: Instagram Hidayah Hamzah


"Semua dah terjawab. Saya tak gila harta & tak fitnah sesiapa" -Balu Abam Bocey 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list