Infotainment

“Shu Nak Melangkah Ke Depan Tanpa Ada Perasaan Dendam”

“Shu Nak Melangkah Ke Depan Tanpa Ada Perasaan Dendam”
“Shu Nak Melangkah Ke Depan Tanpa Ada Perasaan Dendam” 1

Isteri kepada Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada berkata dia mahu meneruskan kehidupan dan tidak mahu lagi berpaling ke belakang tanpa ada perasaan dendam.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Shuhada berkata perjuangannya kini adalah demi kedua-dua anak-anaknya serta ibu bapa.

BACA: Kongsi Gambar Dengan Jejaka Kacak, Kapsyen Shuhada Ditegur Netizen

Shuhada berkata lagi, dia mahu berusaha memberi kesenangan buat keluarganya meskipun sedar dirinya masih belum sempurna.

“Shu nekad nak melangkah kedepan tanpa berpaling lagi ke belakang. Biar Shu teruskan perjalanan tanpa ada perasaan dendam. 

“Perjuangan ini secara jujurnya demi Humairah,Umar serta kedua ibu bapa Shu. Shu sedar yang diri ini tidak sempurna. Tapi shu nekad demi anak anak shu untuk mencari kesenangan buat mereka,” tulisnya.

Dalam pada itu, Shuhada turut mengucapkan terima kasih buat usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri kerana memberikan peluang buatnya untuk menjadi duta tudung.

“Terima kasih buat @aliffsyukriterlajaklaris kerana memberi shu kesempatan menjadi Duta serta Model jenama tudung @as.hijabofficial,” tulisnya.


“Shu Nak Melangkah Ke Depan Tanpa Ada Perasaan Dendam” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

[sociallocker id=”61266″]download pdf 600x175[/sociallocker]


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

See also  10 Tahun Tiada Telefon Bimbit, Pierre Andre Bebas Tekanan