Infotainment

Tak Nak Pergi ‘Dating’, Wanita Cantik Maut Ditikam Rakan Sekerja

Tak Nak Pergi ‘Dating’, Wanita Cantik Maut Ditikam Rakan Sekerja
Tak Nak Pergi 'Dating', Wanita Cantik Maut Ditikam Rakan Sekerja 1

Kini Trending

Tak Nak Pergi 'Dating', Wanita Cantik Maut Ditikam Rakan Sekerja 2

Foto: Mirror

Malang nasib menimpa seorang wanita cantik Delfina Pan, berusia 28 tahun yang dilaporkan meninggal dunia di Miami selepas dipercayai ditikam oleh rakan sekerjanya sendiri. Suspek didakwa berbuat demikian kerana mangsa menolak ajakan untuk keluar bersama dan dia (suspek) kini telah ditahan oleh pihak polis.

Tak Nak Pergi 'Dating', Wanita Cantik Maut Ditikam Rakan Sekerja 4

Foto: Mirror

Menerusi laporan Mirror, suspek dikenali Agustin Lucas Mariani berusia 20 tahun berdepan pertuduhan membunuh tanpa sengaja terhadap rakan sekerjanya. Ketika kejadian, suspek dipercayai mengekori mangsa yang baru sahaja pulang dari tempat kerja dan sempat meminta untuk masuk ke dalam rumahnya.

Bagaimanapun, mangsa didakwa telah diserang berikutan enggan membenarkan suspek untuk masuk ke dalam rumahnya. Ujar pihak polis, berlakunya pergelutan antara mereka dan suspek dipercayai menikam mangsa. Bukan itu sahaja, suspek bertindak menikam dadanya sendiri sebelum ditemui terbaring di sebelah mangsa di luar rumah namun, dia tidak mengalami kecederaan yang serius.

Difahamkan, pisau digunakan oleh suspek merupakan pisau yang dilaporkan hilang dari tempat mereka bekerja di restoran Kansas Bar and Grill di South Beach. Ketika kejadian, suspek dikatakan meninggalkan syif kerjanya dan bertindak mengekori wanita itu pada Isnin minggu lalu.

Tak Nak Pergi 'Dating', Wanita Cantik Maut Ditikam Rakan Sekerja 6

Sekadar gambar hiasan

Susulan daripada insiden tersebut, mereka berdua telah dikejarkan ke hospital sebelum mangsa dilaporkan meninggal dunia. Difahamkan, mangsa baru sahaja berpindah dari Argentina ke Florida dua tahun lepas dan enggan menerima cinta suspek.

Ujar rakan sekerja mereka, suspek berulang kali meluahkan cintanya namun, mangsa menolak dengan cara yang baik.

Sumber: Mirror


Tak Nak Pergi 'Dating', Wanita Cantik Maut Ditikam Rakan Sekerja 8

The following two tabs change content below.

Have courage and be kind.


Tak Nak Pergi 'Dating', Wanita Cantik Maut Ditikam Rakan Sekerja 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list