Artikel Terkini

Tak perlu risau harga minyak turun naik, cukup RM1 banyak benda ‘best’ boleh dapat di Shell

Tak perlu risau harga minyak turun naik, cukup RM1 banyak benda ‘best’ boleh dapat di Shell
Tak perlu risau harga minyak turun naik, cukup RM1 banyak benda 'best' boleh dapat di Shell 1

“Barang naik harga, minyak pun naik jugak!”

Keluhan-keluhan macam tu memang selalu kita dengar kan sejak akhir-akhir ini.

Mana tidaknya, semua benda naik harga tapi gaji pula tak naik-naik, siapa je tak mengeluh.

Tapi nak buat macam mana, kerja tetap kerja. Nak pergi mana-mana tetap perlu menggerakkan kenderaan sebab bukan semua tempat ada pengangkutan awam.

Apa yang mampu kita buat adalah berjimat cermat dan pilih stesen minyak paling berbaloi untuk mengisi tangki minyak kenderaan kita.

Tak payah pening kepala nak pergi isi minyak di mana, singgah di Shell dah paling betul lah tu!

Bukan apa, di Shell pelbagai kelebihan dan tawaran menarik diberikan jika anda menjadi pelanggan tetap disana.

Dengan pelancaran kempen Power Up Rewards, pelbagai inisiatif menarik ditawarkan sehingga anda berasa gembira serta berbaloi menjadi salah seorang pelanggan setia Shell.

Mesti ramai yang nak tahu kan apa yang menarik dengan kempen Power Up Rewards ini?

Antara yang boleh buat anda semua happy ialah:

  1. Baucar bahan api percuma untuk isian seterusnya! Tak susahpun nak claim. Caranya, mata ganjaran yang anda kumpul di Shell dengan pembukaan tahap baharu boleh ditukar kepada baucar melalui BonusLink di www.bonuslink.com.my. Pastinya boleh menjimatkan wang anda!
  2. Bukan itu sahaja, pengguna Shell juga akan mendapat ganjaran yang menarik serta eksklusif seperti tawaran produk-produk dari Shell, upsize untuk secawan kopi Costa (hot regular to large), ‘welcome treats’ dengan chocolate roll baru dibakar berharga RM1 sahaja tiap kali singgah ke Deli2go di Shell, kejutan pada hari lahir dan banyak lagi!
  3. Anda juga jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Bonuslink tambahan di stesen minyak Shell yang terpilih dengan pembelian bahan api disana tau!

Tak perlu risau harga minyak turun naik, cukup RM1 banyak benda 'best' boleh dapat di Shell 2

Tawaran-tawaran menarik yang disediakan Shell sempena kempen Power Up Rewards ini boleh anda semua nikmati mengikut peringkat yang dikategorikan.

Ada 4 peringkat untuk dapat ganjaran yang lebih banyak, Ahli BLINK biasa, Gold, Silver, dan Platinum.

Tak perlu risau harga minyak turun naik, cukup RM1 banyak benda 'best' boleh dapat di Shell 3.              *Hanya untuk pengguna aplikasi BLINK

  • Isi minyak Shell FuelSave 95, Diesel, Diesel Euro 5, Shell V-Power Racing and V-Power 97 (1 liter = 1 mata)
  • Beli barangan di Shell Select Store (RM1 = 1 mata)
  • Beli minyak pelincir Shell (RM1 = 1 mata)

Mudah je, setiap minggu pasti korang akan isi minyak kenderaan, lepas tu memang wajib shopping di Shell Select, cukup hari nak servis kereta, beli je minyak pelincir Shell!

Lebih banyak anda berbelanja, lebih banyak mata yang anda kumpul dan lebih tinggi tahap anda, lebih besar ganjaran anda!

Daftar sekarang untuk jadi sebahagian dari keluarga Bonuslink untuk nikmati ganjaran2 lumayan dari Shell ni!

Bila dah jadi ahli ni, senangla nak tahu tentang pelbagai tawaran baru serta dapat menikmati ganjaran-ganjaran yang ditawarkan lebih-lebih lagi dalam kempen Power Up Rewards ni.

Buat yang belum jadi pengguna Aplikasi BLINK, cepa-cepatlah buka dan jadi ahli sebab anda akan mendapat baucer dari Shell sebanyak RM4 tau.

Sekarang dah mudah! Muat turun je aplikasi BLINK

Ye betul! Tak perlu nak renyah ke kaunter untuk jadi ahli Bonuslink, kini semua boleh buat di smartphone anda!

  1. Muat turun aplikasi BLINK di App Store, Play Store, atau Huawei AppGallery.
  2. Bercakap dengan Site Hero untuk dapatkan kad Bonuslink
  3. Daftar melalui website

Untuk keterangan lebih lanjut berkenaan kempen Power Up Rewards atau sebarang pertanyaan berkenaan Shell, anda boleh je layari laman web Shell atau  layari Facebook  serta Instagram Shell. Mudah kan?

Tak perlu mengeluh lagi kalau nak tuang minyak lepas ni di Shell. Harga minyak turun atau naik sekalipun, tawaran dan ganjaran tetap berbaloi.

Lekas2 jadi ahli Bonuslink sekarang!

 

 

 

 


Tak perlu risau harga minyak turun naik, cukup RM1 banyak benda 'best' boleh dapat di Shell 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Back to list